دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۰۷

عصارزاده مدیر منطقه دو شهرداری قزوین خبر داد:

اجرای پروژه تراش و روکش آسفالت در ۸۰ هزار متر مربع از معابر منطقه دو شهرداری قزوین

عصارزاده مدیر منطقه دو شهرداری قزوین از اجرای پروژه تراش و روکش آسفالت در معابر اصلی این منطقه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی منطقه دو شهرداری قزوین؛ محمدابراهیم عصارزاده با اعلام این خبر، گفت: این پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۶ میلیارد تومان و حجم کار ۹ هزار تن آسفالت، حدود ۸۰ هزار متر مربع از معابر را پوشش داده است. 

به گفته عصارزاده، پروژه آسفالت‌ریزی در معابر اصلی منطقه دو شهرداری قزوین با هدف بهبود وضعیت تردد و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان اجرایی شده است. 

وی افزود: خیابان فلسطین، خیابان سربازان گمنام، خیابان نادری، چهارراه ولیعصر، تقاطع بلوار معلم و خیابان شهید بابایی از جمله معابر اصلی هستند که زیر بار آسفالت جدید رفته‌اند. 

علاوه بر معابر اصلی، کوچه‌های بانک مسکن، خیابان پرستار، خیابان شقایق ۲، خیابان پزشک و بخشی از بلوار آیت‌الله خامنه‌ای نیز در این پروژه مورد توجه قرار گرفته‌اند. 

عصارزاده تصریح کرد: با اجرای این پروژه، شاهد تحول چشمگیری در سیما و منظر شهری و همچنین بهبود تردد در این مناطق خواهیم بود. 

مدیر منطقه دو شهرداری قزوین در ادامه با اشاره به اعتبار هزینه شده برای این پروژه، اظهار کرد: تاکنون ۳۵ میلیارد تومان کار انجام شده که نشان‌دهنده تعهد و تلاش شهرداری برای ارتقای زیرساخت‌های شهری است. 

عصارزاده در پایان ابراز امیدواری کرد که این پروژه‌ها بتواند رضایت شهروندان را جلب کرده و گام مثبتی در جهت توسعه و آبادانی شهر قزوین بردارد. 

پایان پیام.

تصاویر مرتبط